Over TGW

Over TGW

Theatergroep Wateringen (TGW), opgericht op 17 augustus 1993, is een Westlandse toneel vereniging die met veel plezier en passie mooie toneelproducties maakt. TGW speelt, onder begeleiding van ervaren regisseurs, tweemaal per jaar een theaterproductie in diverse genres en een kinderproductie.

De groep bestaat uit 25 leden van jong tot oud, van spelers tot niet-spelende leden, die met veel enthousiasme voor en achter de schermen werken aan een productie.

Theatergroep Wateringen heeft een jeugdgroep in de leeftijd van 8-18 jaar. De kinderen spelen één keer per jaar een productie De jeugdgroep is al vaak een springplank gebleken voor jong talent. Tal van ex-jeugdleden vonden hun weg naar de volwassengroep.

Naast onze producties zijn wij op diverse andere fronten actief. Zo ondersteunen wij het Oranje Comité Wateringen met onze schminkploeg op Koningsdag en werken we mee aan de 4 mei herdenking. We staan jaarlijks met een eigen bar op de Wateringse Wielerronde en we verlenen onze medewerking aan evenementen zoals Waterpop, de Open Monumentendag en Kassie Bouw (het benefiet-evenement van Westlandse glastuinbouw).

Momenteel zijn er meer actrices dan acteurs lid van Theatergroep Wateringen, en daarom zijn we op zoek naar mannen die het leuk vinden om toneel te spelen. Vrouwen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Wil je meer informatie of wil je een keer een repetitie bijwonen, neem dan contact met ons op.