Moord in de Kerststal

Moord in de Kerststal

Een gezellige familievoorstelling ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum van TGW en tevens het 25-jarig jubileum van José Moonen. 

Een voorstelling voor alle leeftijden vanaf 8 jaar 

Regie: 

Marja Koolstra en Roy Vissenberg

Auteur: 

Arjan Ederveen

Korte inhoud:

In deze familievoorstelling wordt het traditionele verhaal van de geboorte van Jezus gebracht, maar dit wordt verstoord door een ander verhaal. Jozef en Maria zijn onderweg naar Bethlehem voor de volkstelling. Het is een zware reis, vooral voor de hoogzwangere Maria. Engel Gabriel probeert zowel in de heel als op aarde alles tot in de puntjes te verzorgen. De herbergier van “sterrenhotel” De Goede Afloop is druk bezig met de voorbereidingen voor het hoge bezoek van de drie koningen en … Agatha Christie. Zij logeert in het hotel om de deadline van haar nieuwe boek te halen. Maria en Jozef komen ook aan maar worden ondergebracht in de stal. Tijdens de overnachting vindt er een vreemde moord plaats. 

In deze productie spelen: 

Astrid van den Abbeele, Vera van den Abbeele, Amanda Arkesteijn, Remco Broek, Clarie Dekker, Lotte Eijgermans, Remi Giesbers, Jan Koet, José Moonen, Saskia Moonen, Marja Mintjes, Nancy Tiepel, Roy Vissenberg, Angelique Zuiderwijk, Hanneke Zwinkels.

Speel data: 

8, 9 en 10 december 2023

Locatie:

Theater de Hoekstee, Mercatorweg 50, 3151 CJ Hoek van Holland

Reserveren: 

Vanaf 7 november 2023

www.theatergroepwateringen.nl/reserveren

Licht en geluid: 

FW Sound & Light en AWentertainment