Agenda

Agenda

Actueel

Helaas geen actuele voorstellingen.
In verband met het Coronavirus heeft het bestuur van Theatergroep Wateringen besloten de repetities voor de volwassen toneelstukken stop te zetten tot nader order. Daarmee is de moeilijke beslissing genomen om alle geplande voorstellingen uit te stellen naar hopelijk 2021. Zodra er meer ontwikkelingen zijn informeren wij u op deze website hierover.

Binnenkort

De DroomprinsesVerwacht – Maart 2021
September 2022 – Verwacht
“De Droomprinses” is een prachtig eigentijds sprookje over een heel luie, ontevreden prinses die alles, maar dan ook alles wil hebben. Hofdame Tinet en Hofnar Dorien blijft ze voor haar karretje spannen om allerlei vervelende klussen voor haar op te knappen. Haar ouders (de koning en de koningin) zijn ten einde raad. Plotseling verschijnt er een fee. Niet zomaar een fee, nee een probleemoplossende fee. De Fee heeft een droommachine. De droommachine kun je droomopdrachten geven. Je kunt tegen … Lees meer.

Gepland

De Jodenverraadsters – mei 2021 – onder voorbehoud
Mei 2021
Acteur-regisseur Helmert Woudenberg, telg uit een nationaal-socialistische familie, schreef een toneelstuk over Ans van Dijk, de enige vrouw die na de bevrijding in 1945 vanwege collaboratie met de Duitsers de doodstraf kreeg. Ans van Dijk was zelf jodin, én lesbisch. Ans van Dijk, voor de oorlog exploitante van een hoedenwinkel aan de Amsterdamse Nieuwendijk, vond op 14 januari 1948 op 42-jarige leeftijd haar einde voor een vuurpeloton van de Koninklijke Marechaussee. Ze was schuldig bevonden… Lees meer.

We mogen weer aan tafel – November
November 2021

U bevindt zich in restaurant “De Kroon”. Onder het genot van een hapje en een drankje ziet u 3 korte stukken die allemaal met elkaar te maken hebben. 

In het eerste stuk maakt u kennis met Martin en zijn vrouw, Marieke. In hetzelfde restaurant zitten Heleen en Michiel. De serveerster bedient beide tafels en we volgen de beide stellen in hun gesprekken. Ze blijken veel gemeen te hebben.  

Na een korte pauze met… Lees meer.